Showing all 7 results

Volzet

Krokuskamp 24 – 28 Februari 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het thema van ons krokuskamp is DIEREN.

Paaskamp 6 – 10 April 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het thema van ons Paaskamp is een REIS ROND DE WERELD, kom en maak een multiculturele rondreis.

Kleuterkamp Pasen 15 – 17 April 2020

75,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het thema van ons Kleuterkamp is PASEN.

Speurtocht 25 April 2020

5,00

Een speurtocht voor het hele gezin met leuke opdrachten en versnaperingen. Er is ook een leuke attentie voorzien voor de kids.

Je krijgt een startuur toegewezen (waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met uw voorkeur), zo wandel je rustig op eigen tempo het parcours en heb je de tijd om de opdrachten en foto’s te zoeken.

Later verschijnt hier meer info over het thema en de praktische info.

Workshop 6 Juni 2020

25,00

Creatieve workshop voor kinderen van de lagere school. Een moment waarbij de kinderen vooral zelf creatief aan de slag gaan. Tijdens deze workshop gaan we iets knutselen voor onze meester of juf. Wat het wordt is nog een verrassing.

Kleuterkamp Zomer 1 – 3 Juli 2020

75,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het Zomerkampje is een mix van allerlei leuke activiteiten.

Zomerkamp 6 – 10 Juli 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit.