Mix kids organiseert creatieve vakantiekampen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar tijdens de schoolvakanties. We bieden een ruime waaier aan thematische creatieve activiteiten waarbij jouw lagere schoolkind kan experimenteren en ontdekken. Jouw kind maakt een klein groepje van nieuwe vrienden. Samen gaan ze op creatief avontuur in een huiselijke en familiale omgeving, waarbij kindercoach Sara voor individuele begeleiding zorgt.

Ontdek hieronder ons aanbod!

Praktische info vakantiekampen

  • Duur kamp: 5 dagen
  • Tijdstip: van 9u tot 16u (opvang mogelijk)
  • Locatie: Ingelmunster

Volgende vakantiekampen

Showing all 3 results

Volzet

Krokuskamp 24 – 28 Februari 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het thema van ons krokuskamp is DIEREN.

Paaskamp 6 – 10 April 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit. Het thema van ons Paaskamp is een REIS ROND DE WERELD, kom en maak een multiculturele rondreis.

Zomerkamp 6 – 10 Juli 2020

From: 125,00

Een gevarieerd aanbod speciaal voor kinderen die gebaat zijn met een kleine groep. En met voldoende individuele aandacht voor elk kind zijn sensitiviteit.