VRAGEN DIE WE VAAK KRIJGEN

Wat is er in de prijs inbegrepen?

Naast het programma, het knutselmateriaal en de individuele begeleiding krijgen de kinderen zowel ’s morgens als ’s namiddags een drankje met een koek of fruit aangeboden. Er is altijd water beschikbaar. Na afloop mogen de kinderen hun knutselwerkjes meenemen naar huis.

Kan ik mijn reservatie annuleren?

Voor de workshops: kosteloos annuleren kan tot één maand voor aanvang van de workshop. In geval van annulatie tot twee weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsedrag aangerekend. In geval van annulatie binnen de twee weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag aangerekend.

Voor de kampen: tot één maand voor de aanvang van het kamp kan er geannuleerd worden mits de betaling van een administratieve fee van € 25. In geval van annulatie binnen één maand voor aanvang wordt het volledige bedrag aangerekend.

Voor uitstapjes en andere activiteiten: kosteloos annuleren kan tot één maand voor aanvang van de activiteit. In geval van annulatie tot twee weken voor aanvang van de activiteit wordt 50% van het inschrijvingsedrag aangerekend. In geval van annulatie binnen de twee weken voor aanvang van de activiteit wordt het volledige bedrag aangerekend..

Beschik je over een doktersattest? Dan kan je steeds kosteloos annuleren.

Moet ik zelf een lunchpakket meenemen?

Voor de vakantiekampen brengen de kinderen een eigen lunchpakket mee. ’s Morgens en ’s namiddags krijgen de kinderen een drankje met een koek of fruit aangeboden. Er is altijd water beschikbaar.

Wat is het start- en einduur van het vakantiekamp?

De vakantiekampen zijn dagkampjes en gaan door van 9 uur tot 16 uur.
De kinderen zijn welkom vanaf 8 uur voor een opvangtarief van € 2 per kind.
Kan je jouw kind om 16u niet ophalen? Dan voorzien we opvang tot 18 uur voor een tarief van € 2 per kind per uur. Uitgezonderd op vrijdag.

Hoe ziet het programma van een vakantiekamp eruit?

 • 08u00 – 08u45: vooropvang met vrij spel
 • 09u00 – 09u10: gezamenlijk opstartmoment
 • 09u10 – 10u20: activiteit in kampthema
 • 10u20 – 10u40: pauze met een lekker stuk fruit (aangeboden door Mix Kids)
 • 10u40 – 12u00: activiteit in kampthema
 • 12u00 – 12u30: lunchpauze (eigen lunchpakket meebrengen)
 • 12u30 – 13u00: vrij spel
 • 13u00 – 14u20: activiteit in kampthema
 • 14u20 – 14u40: pauze met een heerlijke koek (aangeboden door Mix Kids)
 • 14u40 – 16u00: activiteit in kampthema
 • 16u00 – 16u15: ophaalmoment
 • 16u15 – 18u30: naopvang met vrij spel

Een tweetal weken voor de aanvang van het vakantiekamp sturen wij een mailtje met de planning, de lijst met benodigdheden en de aandachtspunten.

Waarvoor dient de medische fiche?

Wij zullen vragen om een medische fiche over je kind in te vullen. Hierop kan je eventuele allergieën, intoleranties en/of algemene aandachtspunten noteren. Vul dit zorgvuldig in zodat kunnen wij te allen tijde gepast kunnen reageren.

Mogen de medewerkers van Mix Kids medicatie toedienen aan mijn kind?

Neemt jouw kind medicatie? Wij kunnen medicatie toedienen tijdens de kampuren, op voorwaarde dat we een goedkeuringsattest hebben, ondertekend door een ouder of de dokter. Bij de start van het kamp mag je de medicatie en het attest aan de kampverantwoordelijke afgeven.

Is mijn kind verzekerd?

Je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is Mix Kids niet aansprakelijk.

Kan Mix Kids mijn reservatie annuleren?

Als er minder dan vijf inschrijvingen – zeven inschrijvingen in geval van een vakantie- of kleuterkamp – zijn, behoudt Mix Kids zich het recht voor om een workshop of activiteit te annuleren. In dat geval gaan wij steeds samen op zoek naar een geschikt alternatief. Als er geen oplossing is, dan betalen wij het inschrijvingsgeld integraal terug.

Worden er foto's gemaakt van mijn kind?

Wij delen graag het creatieve avontuur van de kinderen met hun ouders. Daarom nemen we foto’s tijdens de activiteiten en workshops en plaatsen we deze op onze Facebookpagina. Daarnaast worden de beelden ook gebruikt voor commerciële doeleinden om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. Bij het aanvaarden van de algemene voorwaarden verklaar je je akkoord dat Mix Kids foto’s en ander beeldmateriaal maakt en publiceert, tenzij je dit schriftelijk aan Mix Kids meldt. Als betrokkene heb je te alle tijde recht op inzage en verbetering van de bewaarde persoonsgegevens. Neem contact op met ons indien je niet akkoord gaat met de verschijning of het gebruik van bepaalde beelden.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Heb je nog een andere vraag of neem je liever rechtstreeks contact op, vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0484 02 24 47

Vraag versturen