VRAGEN DIE WE VAAK KRIJGEN

Wat is inbegrepen in de prijs?

Per dagdeel wordt een drankje en koek of fruit aangeboden. Er is altijd water beschikbaar. Alle geknutselde producten mogen de kinderen meenemen. De kinderen worden individueel begeleid.

Kan ik mijn reservatie annuleren?

Voor de workshops: Tot 1 maand voor aanvang van de workshop kan je kosteloos annuleren. Tot twee weken voordien wordt 50% van de kostprijs ingehouden. Binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige bedrag ingehouden.

Voor de kampen: Tot 1 maand voor aanvang van het kamp wordt 25€ administratieve kost aangerekend. Binnen 1 maand voor aanvang wordt het volledige bedrag ingehouden.

Voor de uitstappen en andere activiteiten: Tot 1 maand voor aanvang van de activiteit kan je kosteloos annuleren. Tot twee weken voordien wordt 50% van de kostprijs ingehouden. Binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige bedrag ingehouden.

Uitzondering: U kan kosteloos annuleren op vertoon van een geldig doktersattest.

Moet ik zelf een lunchpakket meebrengen?

Voor de dagkampen brengen de deelnemers zelf een lunchpakket mee om ’s middags te eten. Tijdens de pauze ’s morgens en ’s middags wordt een drankje en koek of fruit aangeboden. Er is altijd water voorhanden.

Is er opvang mogelijk bij de dagkampen?

De dagkampen gaan door van 9U – 16U
Er is mogelijkheid tot opvang vanaf 8U aan 2,5€ per kind. De kinderen die om 16U15 niet opgehaald worden zullen met de rij meegaan tot aan VillaMax (de gemeentelijke opvang).

Hoe weet ik wat er gaat gebeuren tijdens het kamp?

Een tweetal weken voor aanvang van het kamp zal u een mail ontvangen met daarin alle details. Hierin vindt u de planning en een lijst met benodigdheden en aandachtspunten.

Waarvoor dient de medische fiche?

Hier kan je eventuele allergieën, intolerenaties … en/of algemene aandachtspunten noteren. Vul dit zorgvuldig in. Zo kunnen wij ten allen tijde gepast handelen.

Mogen medewerkers van Mix Kids medicatie toedienen aan mijn kind?

Wij kunnen medicatie toedienen tijdens de kampuren op voorwaarde dat we een goedkeuringsattest van jou of de dokter hebben.  De medicatie en het attest kan je bij de start van het kamp afgeven aan de kampverantwoordelijke.

Is mijn kind verzekerd?

Je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is Mix Kids niet aansprakelijk.

Kan Mix Kids mijn reservatie annuleren?

Wanneer er minder dan vijf inschrijvingen zijn, kunnen we een workshop of activiteit annuleren. Zeven inschrijvingen in geval van een kamp. Wanneer dit gebeurt  gaan we samen op zoek naar een geschikt alternatief. Indien er geen alternatief mogelijk is, wordt het inschrijfgeld terugbetaald.

Worden er foto's gemaakt van mijn kind?

Er worden dagelijks foto’s genomen. Deze worden in eerste instantie op de Mix Kids Facebookpagina geplaatst, zo kan ook jij het creatieve avontuur volgen! Daarnaast worden de beelden ook gebruikt voor commerciële doeleinden om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. Bij het aanvaarden van de algemene voorwaarden verklaar je je akkoord dat Mix Kids foto’s en ander beeldmateriaal maakt en publiceert, tenzij je dit schriftelijk meldt. Als betrokkene heb je  ten alle tijde recht op inzage en verbetering van de bewaarde persoonsgegevens. Neem zeker contact op met ons per telefoon of e-mail indien je niet akkoord gaat met de verschijning of het gebruik van bepaalde beelden.

Hoe ziet een kampdag er uit?

08u00 – 08u45: vooropvang met vrij spel

09u00 – 09u10: gezamenlijk opstartmoment

09u10 – 10u20: activiteit in kampthema

10u20 – 10u40: pauze met een lekker stuk fruit (aangeboden door Mix Kids)

10u40 – 12u00: activiteit in kampthema

12u00 – 12u30: lunchpauze! (eigen lunchpakket meebrengen)

12u30 – 13u00: vrij spel

13u00 – 14u20: activiteit in kampthema

14u20 – 14u40: pauze met een heerlijke koek (aangeboden door Mix Kids)

14u40 – 16u00: activiteit in kampthema

16u00 – 16u15: ophaalmoment

16u15 – 18u30: Naopvang verzorgd door VillaMax (de gemeentelijke opvang)

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Heb je nog een andere vraag of neem je liever rechtstreeks contact op, vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0484 02 24 47

Vraag versturen