Over creativiteit bij kinderen

Kinderen hebben heel wat fantasie. Een kindergeest kent nog geen conventies, waardoor ze vaak heel creatief uit de hoek komen. Ze ontdekken met al hun zintuigen de wereld om hen heen. Maar hoe ouder ze worden, hoe meer de eigen creativiteit vervaagt.

Mix Kids is er om creativiteit te blijven stimuleren. Om te beleven, experimenteren en ontdekken.

Over spelend leren

Tijdens de activiteiten van Mix Kids gaat jouw kind op creatief avontuur, in zijn eigen beleving en omringd door een klein groepje van nieuwe vrienden. Jouw kleuter of lagere schoolkind leert tijdens het spel nieuwe materialen, mensen, technieken… kennen. Het leert zijn grenzen verleggen, hulp vragen en samenwerken. Kortom, jouw kind scherpt zijn sociale vaardigheden aan.

Ontdek ons aanbod

Over Sara Pollet

Sara Pollet (°1987) is de drijvende kracht achter Mix Kids. Als orthopedagoog en kindercoach geeft Sara onder de naam Enigma Coach creatieve therapie aan kinderen en volwassenen. Daarnaast is Sara ook een gedreven mama van een temperamentvolle zoon. Haar skills en ervaring bundelt Sara in een aanbod van creatieve activiteiten voor kinderen die baat hebben bij een individuele aanpak (hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, autisme, verlegenheid, zelfvertrouwen…)

Voor wie is Mix Kids